20 maart 2018

Asymmetrie: terug van weggeweest

Naast de opvallende patronen in onze cocktailcollectie, zien we dit jaar ook een andere trend terug opduiken in onze favoriete jurken: asymmetrie is terug van weggeweest. En hoe! Wij hebben een paar prachtige lang-kort feestjurken in onze cocktailcollectie die we maar al te graag in de schijnwerpers zetten.

Een open rug, subtiele ruches aan de mouwen, en een zachtroze kleur die perfect is voor deze tijd van ’t jaar: deze jurk van Linea Raffaelli is een samenspel van trends. De perfecte keuze voor jouw opkomend event. Of je nu te gast bent op een trouw- of lentefeest, of net uitkijkt naar het avondfeest met je collega’s.

Mag het al eens wat mysterieuzer zijn? Linea Raffaelli pakt uit met deze zwarte jurk. Het eenvoudig silhouet verrast met unieke details, en een prachtig asymmetrisch effect. Met een jurk als deze ben je gegarandeerd de ster van de avond.

Heb je liever wat kleur in je leven? Met deze kleurrijke jurk van Marfil combineer je de color-blocking trend met een asymmetrische rok, die vooraan iets korter is. De haltertop complimenteert je taille, terwijl de open rug een boost geeft aan je zelfvertrouwen.

Ook onze jonge en speelse fans hebben geluk! Deze opvallende asymmetrische cocktailjurk van Linea Raffaelli combineert een sensueel en nauwsluitend silhouet met kanten details. De luchtige stof creƫert een speelt effect, dat in de smaak valt bij al onze klanten.

Deel dit artikel