1 november 2017

Het bekendste huwelijk van Vlaanderen: Thuis bij Linx

Het bekendste huwelijk van Vlaanderen, dat vier je met Linx Fashion. Wij hebben namelijk de eer gehad om bruid Judith en bruidegom Tom van Thuis te kleden. Een paar maanden geleden kwamen zij bij ons langs, op zoek naar de mooiste kleding om deze bijzondere dag te vieren.

 

Thuis bij Linx

En het resultaat daarvan, dat zag je vanavond in de nieuwste aflevering van Thuis. Judith en Tom stapten in het huwelijksbootje, en wij konden niet trotser zijn. Judith trouwde in een prachtige zwarte trouwjurk. Een verrassing, maar wel eentje die past in het hele verhaal. Judith is al eerder getrouwd en gescheiden, en koos op een dag als Allerheiligen voor een gepaste look. Bovendien is zwart altijd flatterend en stijlvol. Gedurfd, maar helemaal geslaagd. Zien we daar een nieuwe trend opkomen?

Verrassend romantisch

Toch was de zoektocht niet zo gemakkelijk. Een trouwkleed in het zwart vind je namelijk niet zomaar in elke bruidswinkel. Zeker niet als de jurk ook echt bij een bepaald personage moet passen, én daarbovenop nog eens de juiste hoeveelheid romantiek moet uitstralen. Bij Linx Fashion vonden Katrien De Ruysscher (de actrice die Judith speelt) en haar styliste de perfecte trouwjurk.

Om door een ringetje te halen

En natuurlijk stonden we met ons uitgebreid aanbod herenmode ook klaar voor Tom. We vonden een kostuum dat perfect past bij zijn karakter. Modieus en stijlvol, maar tijdloos op ’t zelfde moment. “Ik vond mijn outfit uiteindelijk in dezelfde bruidswinkel als Katrien, waar we allebei bijzonder goed geholpen werden om tot de perfecte keuze te komen”, aldus Wim Stevens, de acteur die Tom speelt in ‘Thuis’. En of we blij waren om deze personages te kleden!

De mooiste gasten

Ook een paar van de gasten op het bekendste huwelijk van Vlaanderen kwamen langs bij Linx Fashion. Zo vonden Jessica en de moeder van Judith een prachtige feestoutfit in onze showroom.

Jouw feestkleding bij Linx Fashion

Benieuwd naar meer? Ontdek de nieuwste trouwcollecties voor bruid en bruidegom, en de mooiste feestcollecties voor een ideale look als gast.

 

 

Deel dit artikel