9 juni 2017

De best geklede gast op een zomers trouwfeest

Een trouwfeest is de gelegenheid bij uitstek om jezelf eens helemaal op te tutten. Je wil er dan ook stralend uitzien op zo’n belangrijke dag. En dat geldt niet alleen voor de bruid, want ook als gast wil je tot in de puntjes verzorgd zijn. Of je nu stoer, sportief of excentriek bent, voor elke persoonlijkheid vind je deze zomer een passende stijl.

Hete kleuren

Te gast op een moderne stedelijke bruiloft? Deze zomer is élke felle kleur een optie. Kies voor een cocktailjurk met een opvallende kleur in een zomerse stijl en baseer daar de rest van je look op. Denk aan fel roze, oranje of geel, glanzende stofjes en accessoires die onmiddellijk in het oog springen. Denk aan kleurrijke schoenen of grote oorbellen met een hoog glamour gehalte. Met een outfit als deze heeft elke gast je gezien. En de dansvloer? Ja, die is voor jou.

Gesofisticeerd en ladylike

Val je liever niet te sterk op, maar wil je er wel subliem uitzien? Tijd om je klasse boven te halen met een gesofisticeerde jurk. Deze stijl is ideaal voor een traditioneel trouwfeest, of voor iedereen die met de beste basics een feestelijke outfit wil samenstellen. Kies voor een eenvoudige cocktailjurk in een zachte kleur en simpele stoffen. Een beetje kant zorgt voor een fijn contrast. Nu nog een bijpassende schoen en pareloorbellen en je look is compleet!

Kort en schattig

Zet je graag je vrouwelijkheid in de verf, maar doe je dat met een stoere knipoog? Welkom in de wondere wereld van stoere schattigheid. Cocktailjurken in deze stijl zijn een beetje edgy maar toch super vrouwelijk. Schattig en zacht, maar zeker niet alledaags. De basis van dit type jurk is vaak een eenvoudig model in een lichte kleur, maar wordt echt speciaal door opvallende details. Een zwarte kanten onderrok bijvoorbeeld, of een stevige strik en schattige parels. Een look voor als je niet goed kan kiezen, en een beetje van beide werelden wil meenemen. In ieder geval, jouw outfit is uniek, en zal zeker hoofden doen draaien.

Flirty romantisch

Deze stijl kennen we allemaal: op en top romantisch, met veel kant, zachte kleuren en fijne stofjes. Een romantische jurk gaat of staat met haar subtiele details. Het lijkt misschien gewaagd om voor deze stijl te kiezen, want ook de bruid heeft waarschijnlijk een trouwjurk met een romantische afwerking. Een tip: ga niet te ver. Met een lange witte jurk, volledig in kant, kom je snel in de gevarenzone. Een korte speelse jurk met kanten details is helemaal safe.

Pittig sportief

Ben je geen fan van schattige details kant, flirterige kleuren of volumineuze rokken? Ga voor grafische en atletische vormen met een sportieve cocktailjurk. Deze jurken zijn vaak strak afgelijnd, in één of een aantal contrasterende kleuren. Geen bloemenpatroon voor jou, maar wel geometrische lijnen. Een eenvoudige basis dus, maar afgewerkt met opvallende accessoires, verrassende texturen en een hoge hak. En ohja, vergeet die clutch niet!

Voor welke stijl je ook kiest, wij zorgen ervoor dat ze helemaal bij je past. Zin om een look te proberen? Maak een afspraak bij een van onze showrooms, en wij zorgen voor de rest.

Deel dit artikel