23 april 2017

Blijf stijlvol met de Cleofe Finati-collectie van Archetipo, ook na je trouw

Heb jij het al gespot op onze website? De prachtige nieuwe Archetipo Cleofe Finati collectie is niet zonder reden zo populair. Wij zijn zelfs zo’n fan dat we het nog vaker willen zien! Niet alleen bij bruidegommen op hun trouwfeest, maar ook nadien.

Archetipo Cleofe Finati

De Archetipo Cleofe Finati collectie is volledig gemaakt in italië, en past dus perfect in de italiaanse high fashion industrie. De gebruikte stoffen zijn 100% natuurlijk en komen van de beste italiaanse bedrijven. De kostuums zijn met de hand afgewerkt en worden altijd onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Topkwaliteit dus, en bovendien helemaal gebaseerd op de vraag van de markt. De filosofische Cleofe Finati collecties ontstaan namelijk uit een voortdurende samenwerking met klanten en zijn daarom zo geliefd bij het publiek.

Je herkent een kostuum van Archetipo Cleofe Finati aan z’n simpele strakke lijnen, gecombineerd met een originele afwerking en accessoires. De kostuums zijn jong, met veel eigenheid, om de persoonlijkheid van elke bruidegom te benadrukken. Een Cleofe Finati bruidegom wil echt kunnen zeggen: dit is míjn kostuum. De gebruikte vormen en stijlen vervullen door hun innovatief karakter de wensen van vandaag, maar ook die van morgen.

Elk kostuum wordt door de creator gezien als kunst, en wordt dan ook altijd afgeleverd als een totale look die telkens opnieuw heruitgevonden kan worden. Een hemd, vest, broek, gilet en de nodige accessoires: alles kan perfect gecombineerd worden in nieuwe looks. Het is dan ook zonde om al deze prachtige kledingstukken te laten liggen na het trouwfeest.

Restyle je Archetipo Cleofe Finati trouwkostuum

Maar hoe doe je dat dan precies? Veel bruidegommen hebben moeite met het herdragen van hun trouwkostuum in het dagelijkse leven. Ze hangen in kostuum terug in de kast, en gaan er vanuit dat ze het waarschijnlijk nooit meer zullen dragen. Maar de Archetipo Cleofe Finati collectie kan je perfect blijven dragen, mits een paar aanpassingen. Met deze tips helpen we je om je trouwkostuum helemaal te restylen, door de basisstukken op een nieuwe manier te combineren. Speels, stoer of casual: alles is mogelijk.

We nemen dit avant-garde kostuum als voorbeeld. Met z’n glanzende afwerking en blauwe kleur denk je misschien dat het moeilijk wordt om deze look om te keren naar iets dagelijks. Niets is minder waar.

Tip 1: Je hemd met speelse accessoires

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende tip. Als er iets is dat bruidegommen na hun trouw nog dragen is het wel hun hemd. En dat is niet vreemd, want je hemd kan je op veel verschillende manieren herdragen. Wij kiezen ervoor om te werken met een eenvoudige broek en  een paar speelse accessoire. Denk aan een toffe hoed, unieke schoenen of bretellen om de look af te maken.

Tip 2: Je broek als basis

Met deze look scoor je gegarandeerd! Een blauwe broek kan je perfect gebruiken als basis voor een stoere outfit. Combineer het met een los en donker hemd en opvallende boots in dezelfde kleur. Werk altijd met basiskleuren zodat de hele look stoer blijft en niet overheerst.

Tip 3: Je kostuumvest als eyecatcher

Ook je vest kan je perfect dragen in combinatie met een mooie jeans of chino, zolang je kiest voor de juiste materialen en kleuren. Werk bijvoorbeeld met een neutrale kleur voor je broek, en een iets opvallender hemd, waarin de kleuren van je kostuumsvest subtiel terugkomen. Zo lijkt het net alsof alles voor elkaar is gemaakt. En dat is wat je wil creëren.

Tip 4: Je gilet met eenvoudige stukken

De gilets van Archetipo Cleofe Finati zijn een must voor elke bruidegom die een elegante stijl willen, zonder te formeel over te komen. Met fijne patronen en innovatief kleurgebruik speelt Cleofe Finati met moderniteit en gesofisticeerde mode. De gilets zijn unieke stukken die je snel kan omschakelen van elegant naar casual. Zo blijft je gilet altijd de ster van de show, zonder dat je een te opvallende look creëert.

Deel dit artikel