18 mei 2018

Boho-rock, modern of elegant: de nieuwe bruidsmerken in onze collectie

Net als vorig jaar verwelkomen we niet alleen de nieuwste collecties van onze huidige merken, maar maken we ook kennis met een aantal nieuwkomers. Onze bruidscollectie groeit opnieuw, en daar zijn we trots op. We kunnen dan ook niet wachten om de prachtige trouwjurken van onze nieuwe ontdekkingen aan jou te tonen. Je past ze over een paar maanden in onze showrooms, maar ontdekt ze nu al in ons verslag.

Herve Paris: Bohemian-Rock

Wie Parijs zegt, zegt Fashion. Combineer dit met een stralende bruid en voilà! Herve Paris is terug, met een collectie die je nooit eerder zag: de Bohemian-Rock collectie. De perfecte aanvulling van ons huidig aanbod.

Bohemian-Rock vraag je? Alles draait rond één gedachte: “To match the unmatchable”. Met die visie creëerde Herve Paris deze unieke collectie voor de moderne bruid. En of je nu op zoek bent naar een korte trouwjurk, iets lang, sexy of gesofisticeerd? Deze boho bridal collectie heeft het allemaal.

Herve Paris combineert vrouwelijkheid met een stoer effect: de losse kanten tops, en luchtige stoffen combineer je perfect met een fancy lederen jasje en opvallende accessoires. Zo creëert het merk ruimte voor persoonlijkheid en jouw unieke stijl. Bovendien zie je ook alle pracht en praal van de stad Parijs terug in de bruidsjurken van Herve Paris. Denk aan architecturale ontwerpen, romantiek en kunst.

 

De Bohemian-Rock collectie van Herve Paris is vanaf juli verkrijgbaar in onze showrooms. Als eerste een trouwjurk passen? Maak nu al je pas-afspraak. 

Alma Novia

De Rosa Clara Group ken je al. Niet alleen van ’t merk Rosa Clara, maar ook van Adriana Alier en  Luna Novias. Binnenkort voegen we nog een topper aan dat lijstje toe: Alma Novia.

 

En of wij daar blij mee zijn! Alma Novia is het schoolvoorbeeld van moderne elegantie. Romantisch, elegant en jong. Elke jurk heeft alle features die nodig zijn om de natuurlijke schoonheid van een vrouw in de kijker te zetten. Ben je als bruid op zoek naar de ideale mix van eenvoud, elegantie en prachtige details? Ontdek Alma Novia, binnenkort in onze showrooms.

 

Kun je niet wachten om de trouwjurken te zien? De eerste Alma Novia trouwjurken komen binnen vanaf juli. Als eerste een trouwjurk passen? Maak nu al je pas-afspraak. 

Modeca

Wat startte als een klein winkeltje in Nederland, groeide uit tot een uniek bruidsmerk dat wereldwijd de bruidssector uitdaagt met opvallende designs. Geliefd bij de bruid die écht wilt stralen, en haar zelfvertrouwen wilt boosten met de perfecte jurk.

 

Het is dan ook niet vreemd dat we dit merk met open armen ontvangen in onze collectie. Je vindt ’t merk binnenkort in Aartselaar én in Leuven. En dan hebben we het niet alleen over de Modeca collectie, maar ook over de Papillon en Jazz collectie. Drie vliegen in één klap!

 

De eerste trouwjurken van de nieuwste collectie van Modeca hangen al in onze showrooms in Leuven en Aartselaar. De rest komt binnen tussen juli en september. Als eerste een trouwjurk passen? Maak nu al je pas-afspraak. 

Kelsey Rose

De laatste nieuwkomer in ’t rijtje: Kelsey Rose. Een merk uit London met meer dan 30 jaar ervaring in ’t design van bruidsmode. Kelsey Rose is vooral trots op de variatie en draagbaarheid van haar collecties. Op het enorme aanbod in kleurtinten en stoffen, van licht chiffon tot exclusief kant en zacht satijn. En zo creëert dit merk moderne vrouwelijkheid, voor elk type bruid.

 

En alsof dat nog niet genoeg is hebben we binnenkort ook de collectie voor bruidsmeisjes in ons aanbod. Zo geniet niet alleen de bruid, maar ook haar squad van dit prachtige merk.

 

De trouwjurken van de nieuwste collectie van Kelsey Rose komen tussen juli en september binnen in onze showrooms. Als eerste een trouwjurk passen? Maak nu al je pas-afspraak. 

Deel dit artikel