22 augustus 2018

September Bridal Month: De jacht is open, op de nieuwste bruidscollecties voor 2019.

Het trouwseizoen is nog niet eens voorbij en wij kunnen al niet wachten op ‘t seizoen van van volgend jaar. Hoe dat komt? Wij hebben een heleboel prachtige nieuwe collecties voor 2019 in onze showrooms hangen. Helemaal klaar om door stralende bruiden ingepalmd te worden. Daarom dopen we september om tot de Linx Fashion Bridal Month. Een maand vol unieke bruidsjurken, die stuk voor stuk binnenkomen in onze showrooms. Geniet jij mee?

Bridal Month is hét aangewezen moment om je trouwjurk te kopen voor de mooiste dag van je leven in 2019. Waarom dat zo is? Daar bestaan verschillende redenen voor.

Maak meteen je pas-afspraak, en verzeker jouw moment tijdens onze Bridal Month.

Stralende nieuwe collecties voor 2019

De allerbelangrijkste reden is natuurlijk dat september dé maand is van de nieuwe collecties voor 2019. In maart selecteren we voor onze toekomstige bruiden de mooiste opkomende trouwjurken die helemaal in trend zijn voor 2019. Vanaf juni beginnen die jurken stuk voor stuk binnen te komen, met een piek in september. Deze maand ben jij er als eerste bij, om de jurk van je dromen te kiezen. Geen fijner moment dan dat!

Lees ook: Waarom wij verliefd zijn op de nieuwste bruidscollectie ‘Le Papillon’ by Modeca 2019.

Precies op tijd voor jouw droomdag

Bovendien ben jij op dit moment perfect op tijd bij de keuze van je droomjurk, als je trouwt in de zomer van 2019. Wij raden aan om ongeveer een jaar tot 10 maanden op voorhand op zoek te gaan naar de trouwjurk die bij je past. Zo is er voldoende tijd om jouw jurk volledig aan te passen aan jouw maat, en heb jij nog voldoende tijd om de rest van je bruiloft te organiseren met je trouwjurk in ‘t achterhoofd. Daar kijkt elke bruid naar uit, toch?

Helemaal in shape

En tot slot: september is de maand waarin je typisch helemaal in shape bent. Niet alleen op ‘t vlak van je licht getinte summer body, maar ook in je gedachten. Na een heerlijk warm zomers seizoen ben je helemaal opgeladen en klaar voor iets nieuws. Je hebt een open blik, en een open mind. En laat dat nu net zo belangrijk zijn bij de keuze van je trouwjurk. Zo ontdek je in een mum van tijd jouw droomjurk.

Trouw jij in 2019? Zeg ‘ja’ tegen de trouwjurk van je dromen, tijden de Linx Fashion Bridal Month in september.

Maak vandaag nog je pas-afspraak.

Deel dit artikel