15 oktober 2018

Een bruidscollectie vol liefde: Linea Raffaelli 2019

Ook dit jaar hebben we de mooiste trouwjurken van de nieuwste Linea Raffaelli bruidscollectie 2019 geselecteerd. Van Belgische bodem, mét een onweerstaanbare zuiderse sfeer. De Linea Raffaelli trouwjurken passen perfect in jouw romantische boho wedding, en benadrukken de gigantische liefde die jij voelt voor jouw soulmate. Geen wonder dat zoveel bruiden op slag verliefd worden op deze collectie. De kans is dan ook groot dat je hier meteen de trouwjurk van je dromen vindt. Je bent gewaarschuwd!

De mooiste boho bruid

Ademt jouw trouwfeest romantiek? De boho bruid is op zoek naar een niet-traditioneel feest. Een losse sfeer en héél veel plezier. En haar bruidsjurk? Die representeert juist dat. Deze boho jurk van Linea Raffaelli vloeit mee met de wind en  je dansmoves. De soepele rok is comfortabel, maar blijft super stijlvol. Zeker in combinatie met de kanten top en oogverblindende mouwtjes. Een topper!

 

Linea Raffaelli: Romantische boho trouwjurk

Een romantische sleep

De bruid die nog nét iets meer wilt opvallen, kiest best voor een unieke stijl. Een stijl die misschien niet elke bruid aandurft en toch super romantisch is. Een lange sleep, bijvoorbeeld, als ’t verlengde van een kort-lang trouwjurk. De elegante rugdetails maken deze bruidsjurk van Linea Raffaelli helemaal af!

 

Linea Raffelli: Kort-lang trouwjurk

Op en top romantisch

We weten al dat een opvallende rug een enorme trend is in ’t nieuwe bruidsseizoen. Toch blijft ook de voorkant van de top een enorm belangrijk element. We zien dan ook veel speelse elementen dit seizoen, die een eenvoudig silhouet omtoveren tot een prachtig design. Deze hooggesloten kanten top is opvallend verleidelijk. Zeker in combinatie met de open rug.

 

Linea Raffaelli: Trouwjurk met haltertop 

En, wat vind je ervan? Liefde op ’t eerste zicht? Dan twijfel je best niet langer. Ontdek alle trouwjurken van Linea Raffaelli 2019 die wij in onze collectie hebben, of maak meteen je pas-afspraak.

 

 

Deel dit artikel