4 december 2018

In een Cocktailjurk van Linx stralend het Nieuwe Jaar in

2019 is in zicht, en dat betekent: feest! Bij feest hoort een prachtige outfit, die vind je natuurlijk bij Linx! Je ideale cocktailjurk voor een oogverblindende look hangt bij ons in de rekken. Kom jij passen? Hier vind je alvast enkele fantastische exemplaren uit ons assortiment.

Galajurk

Een Galajurk is misschien nog iets eleganter dan een cocktailjurk tot boven de knie. Als je erop uit bent mensen te imponeren met je outfit, hebben wij de perfecte outfit voor je! Het eindejaarsseizoen vraagt om wat glitter en glamour, dat mag in een jurk zeker niet ontbreken. Dan rest er nog de vraag: hou je het bij zwart, of waag je je eens aan kleur? Een lange cocktailjurk met slip of zonder, dunne bandjes of brede, bij Linx vind je het allemaal.

Lees ook:

Cocktailjurk Linx Fashion Marfil

cocktailjurk linx fashion Aire Barcelona & Beach

Korte Cocktailjurk

Verkies je eerder een korte cocktailjurk? Geen probleem, want ook die hebben we bij Linx in overvloed. Wat mooi zo’n doorschijnende decolleté, of elegante mouwen afgewerkt in kant. Ook deze stijl hebben we in verschillende modellen en kleuren. Een rode jurk om helemaal de show te stelen, of een schitterend lichtblauw model met wat bling. Bij Linx vind je de gepaste jurk voor je feest.

cocktailjurk linx fashion 2

cocktailjurk Linx Fashion Marfil 1

Zwarte Cocktailjurk

Hou je het liever bij zwart? Zwart is steeds een veilige optie want het is dan ook altijd mooi. Een zwarte cocktailjurk past voor elke gelegenheid, maar zeker op oudejaarsavond geeft het je een tijdloze look. Ook hier hebben we verschillende variaties die spelen met kant of gecombineerd worden met een andere kleur.

Lees ook: Linea Raffaelli 2019: Baden in Luxe

 

cocktailjurk linx fashion 4

 

cocktailjurk linx fashion 4

 

Klassieke Cocktailjurk

Hou je van minder opvallend en kies je toch liever voor kleur? Wat denk je dan van deze cocktailjurk van Rosa Clara? Een klassieke schoonheid met sierlijke mouwen. Deze jurk geeft je meteen een classy look. Een exemplaar die je ongetwijfeld vol zelfvertrouwen doet stralen tijdens de feestdagen.

Kom je passen?

Zie je tussen deze jurken wel iets naar je zin? Of bekijk je liever nog wat meer variaties? In onze showrooms liggen nog een groot aantal cocktailjurken te wachten op jou. Spring gerust eens binnen, ons team staat voor je klaar.

Deel dit artikel