27 februari 2018

De mooiste patronen in de nieuwste zomercollectie

De nieuwste zomercollecties van alle merken bij Linx Fashion hebben één ding met elkaar gemeen: opvallende patronen zijn helemaal in. Ze toveren een eenvoudig silhouet meteen om in een unieke jurk. Van kleurrijke bloemen tot strepen en ruiten: in elke collectie zie je een opvallend patroon. Wij tonen je alvast een paar van onze favorieten.

Linea Raffaelli: Klassiek zwart

Linea Raffaelli kiest zoals altijd voor een opvallend stijlvolle look. Met een zwarte lange jurk in een subtiel patroon geef het merk een klassiek silhouet meteen een frisse opkikker. Het doorzichtige stof geeft deze feestjurk een extra dimensie.

 

Cabotine

Cabotine kiest voor een heel andere stijl. In deze prachtige lange jurk speelt het merk met kleur, in een rustig maar uniek patroon. Perfect voor dat trouwfeest van de aankomende lente.

Linea Raffaelli Casual Chique

Met de Casual Chique collectie gaat Linea Raffaelli voor casual cocktailjurken met een jonge twist. Deze korte en lichte cocktailjurk is daar het perfecte voorbeeld van. Subtiel nude met een sprekende kleur als accent.

Marfil

Deze lange en donkere feestjurk van Marfil creëert door middel van het gekozen ruiten-patroon de illusie van doorzichtigheid. Met zo’n jurk straal je pure klasse uit. De hoge split geeft het geheel een sexy afwerking.

Renata

En Renata? De zomercollectie van dit merk ademt kleur. Met een opvallend kleurrijk en bloemachtig patroon steel je in deze jurk alle aandacht. De felle kleuren en het trendy design maken van deze feestjurk een echte topper. Laat die zomer-events maar komen!

Zeila

Ook Zeila is een merk dat ervan houdt om op te vallen. Deze halflange cocktailjurk springt in het oog door het weelderig patroon, dat wordt ingetoomd door de zachte natuurlijke kleuren.

Linea Raffaelli

En Linea Raffaelli is als merk duidelijk een voorstander van deze fijne patronen. We zien opnieuw een bloemenpatroon verschijnen in deze moderne cocktailjurk. De subtiele kleurspeling combineert perfect met de subtiele hints naar de natuur.

 

Deel dit artikel