3 oktober 2017

De perfecte accessoires voor jouw bruidegom

Met een feestlijk kostuum en een stralend gevoel ziet jouw bruidegom er eigenlijk al perfect uit. Toch zijn er een paar details die de look van je droomman helemaal af maken. En wij helpen je op weg!

Trendsetter strikjes

Dat de strik dit jaar een echte must is, dat wisten we al. Ze blijft overal opduiken. Geen wonder, want dit detail is perfect te combineren met heel wat kostuums. Niet alleen als gast, maar ook zeker als bruidegom is dit de perfecte keuze voor dit najaar.

Smalle stropdas

Dit type das is perfect om te dragen bij je slim-fit kostuum. Het geeft je hele outfit een strakke en moderne look, terwijl je op en top stijlvol blijft. Dit accessoire blijf je ook gewoon dragen na je trouwfeest. Zo kun je nog eens al die mooie herinneringen bovenhalen als je te gast bent op een casual event.

Nonchalante bretels

Ben je eerder een stoer type? Dan is deze topper écht iets voor jou. Bretels geven je kostuum een stoere en nonchalante uitstraling, en zorgen meteen voor wat persoonlijkheid. Hoewel bretels een trend zijn van dit jaar, maakt niet iedereen de keuze voor dit opvallend accessoire. Niet twijfelen, heren, gewoon doen!

Shiny shoes

Dit jaar zien we niet meer alleen de klassieke glanzende schoen met een zakelijke look. Nee hoor, schoenen worden de ster van de show. Ga voor excentrieke vormen of een bijzondere print. Reptiel-achtig leder, of zelfs bloemenpatronen zijn helemaal in de mode. ‘Schoenen maken de man’: geen echt spreekwoord, maar wél heel toepasselijk. Alle ogen zijn meteen op jou gericht als je kiest voor zo’n uitgesproken stijl! Durven doen!

Persoonlijke details

Het aller belangrijkste accessoire die je dit jaar moet dragen is persoonlijkheid. Met al deze accessoire trends creëer je keer op keer een unieke look, maar je maakt je kostuum pas echt af met een persoonlijk gevoel.

Je outfit draag je namelijk ook nog makkelijk verder na je trouwfeest. Dat kan op verschillende gelegenheden, gecombineerd met verschillende stijlen.

Dat gevoel op je eigen trouwfeest krijg je echter nooit meer op een ander event. Kies dus voor super persoonlijke details die jou écht terug doen denken aan die dag. Accessoires die bij jou passen als man en de relatie met je toekomstige vrouw. Speciale knopen en pochettes, bijvoorbeeld, die prachtige herinneringen naar boven brengen bij jou en je kersverse bruid. Succes!

Deel dit artikel