17 oktober 2017

Dromen in realiteit met de nieuwe collectie van Rosa Clara

Aan het begin van deze maand mochten we bij Linx prachtige nieuwe merken van de Rosa Clara Group verwelkomen. Rosa Clara is zo’n uniek merk van de Rosa Clara Group, en blaast elke bruid omver met de nieuwe collectie voor 2018. Wij stellen ze dan ook maar al te graag aan jullie voor!

Een flatterend design

Alles start met het perfecte design, in een flatterend silhouet. Rosa Clara zet je vrouwelijke vormen in de vorm door te spelen met opvallende lijnen en gesofisticeerde details. Elke bruid valt op met de elegante decolletés. Diepe halslijnen verlengen de nek, en laten je pronken met je schoonheid. En die lage rug die iedereen in 2018 wilt? Ook die zien we terug in heel wat trouwjurken van deze collectie.

Uitmuntend vakmanschap

De combinatie van verschillende lichte stoffen creëert reliëf, en de gedetailleerde afwerking met parels en kristal dragen alleen maar bij aan die subtiele textuur. Het is duidelijk: het uitmuntend vakmanschap in deze trouwjurken van Rosa Clara is een van de belangrijkste elementen uit de hele collectie.

De mooiste stoffen

In 2018 zien we bij Rosa Clara heel wat doorzichtige stoffen. Ze creëren gewichtloze looks, en een luchtig gevoel, de hele dag lang. De prachtige, lingerie geïnspireerde lijfjes, met huidskleurig organza en tule onderlaagjes zorgen voor een sensueel gevoel. Nét wat je nodig hebt op je droomdag. De gelaagde tule rokken zorgen dan weer voor de juiste mate van beweging.

 

Kwaliteitsvol materiaal

Dé hoofdrolspeler van deze collectie is Chantilly kant. Met deze stof wordt je hele bruidslook elegant en sensueel tegelijkertijd. Ook het gekende Italiaanse tule, crêpe Georgette, en met de hand geplooid muslin katoen zijn erg aanwezig in de hele collectie.

Een uniek gevoel

De hele collectie brengt elke bruid in een hogere sfeer. Met een passende jurk van Rosa Clara worden al je dromen realiteit. De fijne lijnen en doorzichtige stoffen geven het perfecte gevoel van romantiek, en benadrukken de tijdloze vrouwelijke schoonheid. De collectie laat elke bruid en haar persoonlijkheid stralen van geluk.

Linx Fashion is super trots om deze collectie aan je voor te stellen in onze showrooms. Ben jij, net als ons, nu al een enorme fan? Check dan zeker de volledige collectie op onze website, en kies jouw favorieten om te passen. Je kan namelijk niet elke trouwjurk passen in elke showroom. Kijk dus zeker even na in welke winkel jij jouw droomjurk kan passen. 

Toch benieuwd naar meer? Kom dan langs in onze showroom in Hasselt tijdens het weekend van 3, 4 en 5 november, voor onze Rosa Clara Designer Days. Op die dagen pas en koop je exclusieve trouwjurken, die we normaal gezien niet in ons aanbod hebben. Maak dus op tijd je afspraak om de trouwjurk van je dromen te vinden!

Deel dit artikel