22 februari 2017

Gespot bij de mannelijke modellen: de strik

Als huwelijksspecialisten met passie en een oog voor mode volgen wij alle huwelijkstrends op de voet. Ook in 2017 zijn we weer overdonderd door de prachtige en zorgvuldig uitgekozen details en appliqués die we op de catwalk (en binnenkort dus ook in onze rekken) zien. Daarbovenop zien we ook voor mannen een opkomende trend: de immer stijlvolle strik.

De ster van de show

Je leest het juist: strikjes (ook wel vlinderdassen genoemd) zijn helemaal hot dit seizoen! Enkele jaren geleden werden ze vooral gedragen door politiekers, vandaag is het de beurt aan hippe mannen zoals Leonardo DiCaprio en Bent Van Looy. Logisch, want met de juiste strik til je jouw maatpak naar het volgende niveau. Waarom dat zo is? Dat leggen we je graag even uit!

 

Je toont je persoonlijkheid

Als je een strik draagt, laat je meteen zien dat je geen kuddedier bent. Je durft immers de ongeschreven “wedding fashion law” aan je laars te lappen, en wil je eigenheid bewaren. Daarom is de keuze van een strik meteen ook een echt statement.

Strikjes zijn van alle tijden

De strik was hét statussymbool van de jaren 20, heeft de “swinging sixties” gekleurd en beleeft nu een echte revival. De juiste strik is dus niet alleen heel modern, het brengt ook een retro-verhaal.

Het maakt je vriendelijker en toegankelijker

Heel vaak krijgen we klanten over de vloer die bang hebben om “harder” of “stijf” over te komen met een klassieke das. De strik is een speels accessoire, en zorgt er dus voor dat je vriendelijker én toegankelijker overkomt voor je gasten.

(En een heel handige bonus: de kans dat een strik in je eten hangt is bijzonder klein! 🙂 )

Vind de strik die bij je past

Wij hangen momenteel onze gloednieuwe collectie in de rekken, dus kom als eerste kiezen uit een inspirerend aanbod van strikken die tot de verbeelding spreken.

Deel dit artikel