25 mei 2018

Laat je inspireren, door de droomjurk van Meghan Markle

Meghan Markle stal vorig weekend ongetwijfeld de show met niet één, maar twee prachtige bruidsjurken. Eerst met een elegante moderne Givenchy jurk, naar het ontwerp van de Britse hoofdontwerpster Claire Waight Keller. Later voor het feest met een ander elegant nummer van Stella Mccartney. Twee jurken waarmee ze de aanzet gaf voor een nieuwe stroming binnen de bruidssector. Laat je inspireren, met enkele stuks uit onze eigen collecties.

Cabotine - Peonia

Deze bruidsjurk van Cabotine heeft net zoals Meghans jurk driekwart mouwen en heel wat kanten details. De hals is gelijkaardig, met het verschil dat de hals bij Cabotine een tikkeltje hoger dicht is. Ook het strakke moderne design van de royal wedding dress komt in deze Cabotine jurk helemaal terug.

Novia D'Art - Antonella

Verliefd op de boothals van Meghans jurk? Dan is deze bruidsjurk van Novia D’art zeker iets voor jou. Met een gelijkaardige boothals in combinatie met een open rug zorgt deze elegante jurk dat jij de ster van je huwelijk bent.

Cosmo by Villais - Dhaka

Ook hier komen de lange mouwen en kanten details duidelijk aan bod. Waarin de jurk verschilt met die van Meghan, is dat ze iets minder gereserveerd en braaf is, terwijl ze toch nog vrij simpel en elegant blijft.

Novia D'Art - Viola

Bij deze Viola jurk van Novia D’art zien we ook weer de boothals terugkomen. Deze keer in combinatie met korte off-the-shoulder mouwen. Maar ook het simplistische en elegante element van Meghans jurk zie je hierin terug.

Theia - Marina

De boothals is erg populair, maar kan zoals Theia bewijst met deze Marina jurk ook perfect in combinatie met een drukker motief. Voor een speelse look, voor de bruid die de hele nacht op de dansvloer staat.

Niet enkel Meghan zorgde voor een nieuwe trend

Maar… niet enkel Meghan inspireerde ons met haar prachtige droomjurken. Ook haar gasten stalen de show met hun outfits. Een opvallend kledingstuk? De mantel! Helemaal in, perfect om jezelf op een stijlvolle manier warm te houden tijdens de bruiloft.

Deel dit artikel