5 oktober 2018

Linea Raffaelli 2019: Baden in luxe

Mysterieus blauwe jurken, vrouwelijke silhouetten en oogverblindende details: Linea Raffaelli scoort sterk in 2019, met haar nieuwe cocktailcollectie ‘Riad Deluxe’. Als één van de grootste Belgische verdelers van dit prachtige merk, zijn we toch elk jaar opnieuw enorm verrast door de unieke jurken van Linea Raffaelli. Een favoriet bij onze klanten, en stiekem ook van ons. Ontdek de nieuwste collectie, nu in al onze showrooms.

Opvallende patronen

Ook dit jaar verrast Linea Raffaelli met mooie patronen patronen. Geen allesbepalende motieven, maar subtiele texturen en kleurspelingen, die de jurk laat opvallen met al haar details. Van fleurige bloemenprints tot zachte kanten: elke feestjurk van Linea Raffaelli springt in ’t oog.

Mediterraanse tinten

Even wegdromen, naar een warm klimaat? Gouden stranden, warme zonnestralen en die mooie blauwe oceaan. Linea Raffaelli straalt een Mediterraanse sfeer uit, door te werken met aardse tinten en blauwe invloeden.

De zachte crème kleurige tinten brengen je naar dat strand, terwijl de verleidelijke donkerblauwe cocktailjurk het mysterieuze van de zee benadrukt. De jurken van Linea Raffaelli stralen vakantie uit. En wie wilt daar nu niet nog langer van genieten?

Verleidelijke silhouetten

Net als altijd, stelen de klassieke silhouetten de show. Linea Raffaelli scoort elk jaar opnieuw met een eenvoudige tijdloze basis, in combinatie met eigentijdse details. De trompetmouw, bijvoorbeeld. Één van de trends van ’t najaar. Hetzelfde geldt voor de gelaagde rokjes en strakke haltertopjes. Linea Raffaelli heeft voor elk lichaamstype een silhouet. Dat maakt deze collectie eens zo onweerstaanbaar.

 

Deel dit artikel