25 maart 2019

Zo style jij je outfit in 2019 met Linea Raffaelli accessoires

Linea Raffaelli komt deze zomer met prachtige accessoires om jouw outfit op punt te stellen. Wat de collectie allemaal te bieden heeft? Voor ieder wat wils, de collectie is nog nooit zo veelzijdig geweest.

Bold & Beautiful

Koraal is misschien wel dé kleur van deze zomer. Maar ook andere felle kleuren zijn helemaal in. Laten we daarom hopen dat het een mooie zomer wordt, want niets is zo mooi als een felle zomerjurk op een hete zomerdag. Hoe style je deze look? Een zilveren clutch of schoenen steken hier mooi tegen af en doen de jurk volledig tot haar recht komen.

Pastel & Glamoureus

Ook pastel blijft hip deze zomer. En ook daar is zilver een graag geziene toevoeging. De zilveren accessoires matchen perfect met de zilveren details op de jurken van Linea Raffaelli. Deze tijdloze combinatie kan je vast en zeker nog jaren blijven dragen zonder deze beu te worden!

Zwart & Stijlvol

Uiteraard zijn er de zwarte accessoires die je kunt dragen in élk seizoen en eigenlijk passen onder elke jurk of broek. Zwart is de kleur voor dames die graag op veilig spelen, en gelijk hebben ze! Niets zo stijlvol als een zwarte schoen onder je avondjurk op een heerlijk zomerfeest.

Pastel & Pastel

Linea Raffaelli heeft in haar nieuwe collectie ook zeker bijpassende accessoires voorzien voor bij je pastellen avondjurk. Zo kun je in volledig bijpassende outift naar het feest! Houd je van een dergelijke assorti look? Dan hebben wij goed nieuws want ook bij Linea Raffaelli kan je je schoenen laten maken in de verschillende kleuren van hun huidige collectie. Bekijk zeker ook hun gamma elegante sandalen, heel trendy!

Zie jij een outfit die je wel eens wilt uitproberen? Steeds welkom! Wil je zeker zijn dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken dan maak je best een pas-afspraak.

Maak dus alvast een pas-afspraak en we zien je snel in een van onze winkels!

 

 

Deel dit artikel