9 mei 2018

Luxe én comfort, op Barcelona Bridal Fashion Week

Daar is ‘ie weer. Eindelijk! Als de zon opnieuw begint te schijnen begint er voor ons een spannende tijd. Afgelopen maand hebben we er namelijk een paar leuke events op zitten, waar we vol bewondering de nieuwe bruidscollecties hebben ontdekt. De kers op de taart: de Barcelona Bridal Fashion Week.

 

Ook dit jaar trokken we naar Spanje. Helemaal klaar om de nieuwste bruidscollecties te ontdekken. En of dat een succes was! We snoepten van prachtige creaties van onze huidige merken, en ontdekten een paar nieuwkomers. Opvallende shows? Wij werden verrast door de trouwjurken van Demetrios en Rosa Clara, en zijn dan ook enorm blij dat we deze toppers opnieuw aan onze bruiden mogen voorstellen.

 

Rosa Clara 2019: Luxueus comfort

Een topmerk, van een topvrouw. Rosa Clara lanceerde haar bedrijf in 1995, en liet het uitgroeien tot een volledige groep met een internationaal bereik. Ze is niet alleen bekend door haar merk, maar ook door haar passie als ondernemer. Niets dan lof!

 

Rosa Clara 2019: De nieuwe collectie

Kernwoorden voor de nieuwste collectie van Rosa Clara: Delicaat, lichte stoffen, romantische vibes en jonge elegantie.

 

Trouwjurken van Rosa Clara tonen eenvoud op z’n best: lichte laagjes stof voor een fris gevoel, in combinatie met kant en de fijnste details. Dit is écht vakmanschap. Daarnaast staat ook verleiding centraal. Met diepe halslijnen, subtiele transparante stoffen en sensuele lijnen komt vrouwelijkheid op de eerste plaats.

 

Het allerbelangrijkste? Dat blijft comfort. Rosa Clara creëert elk jaar opnieuw de meest comfortabele jurken die perfect passen én op en top vrouwelijk zijn. Ze innoveert door de stoffen en vormen te verlichten zonder elegantie te verliezen. Krachtig!

 

Foto: Fashion Show Rosa Clara 2018 – By Barcelona Bridal Fashion Week 

Demetrios 2019

Demetrios is al 35 jaar een globale speler in de sector. De oprichter van het merk groeide op in New York, en haalt hier al jarenlang inspiratie. Als ervaren reiziger creëerde hij tijdens z’n leven een breed perspectief. Dat resulteert elk jaar opnieuw voor de meest unieke stijlen én een oog voor persoonlijkheid.

 

De missie van ’t merk?  Elke vrouw dé perfecte jurk geven. Je huwelijksdag is één van de belangrijkste dagen in je leven. En de keuze van een trouwjurk is cruciaal. Demetrios heeft een rol te spelen, en dat gebeurt naar behoren. Dit merk presenteert ons adembenemende creaties. Keer op keer!

 

Demetrios 2019: De nieuwe collectie

Een tijdloze stijl en smaak. Daar kiest Demetrios voor. Lichte stoffen, opvallende silhouetten. In de nieuwe collectie zien we een Franse sfeer, die de romantische invloeden van vroeger combineert met de eigentijdse passie van vandaag. Een topcombinatie!

 

We zien dan ook heel wat frisse designs, die doen denken aan de bloei van de lente. Anderzijds liet Demetrios ook ruimte voor échte glamour: extravagante baljurken in de meest unieke stoffen. En de moderne bruid? Ook zij vindt wat ze zoekt. De gekleurde trouwjurken in blauw en roze zijn de ster van de show.

 

Foto: Fashion Show Demetrios 2018 – By Barcelona Bridal Fashion Week 

 

De hele collectie ontdekken? Het merk Rosa Clara is binnenkort verkrijgbaar in onze showroom in Hasselt. De andere merken van de Rosa Clara Group vind je in al onze showrooms. Ook de prachtige creaties van Demetrios vind je binnenkort bij ons in de rekken. 

Deel dit artikel