6 maart 2017

Maak kennis met de vernieuwde Linea Raffaelli

Het Belgische bruidsmerk Linea Raffaelli staat al sinds 1952 garant voor unieke en elegante bruidsmode. Het familiemerk heeft nog steeds een creatief atelier op Belgische bodem en gebruikt enkel de fijnste Italiaanse, Spaanse en Franse stoffen. Delicate appliqués en andere versieringen worden er tot op heden met de hand aan de jurken genaaid. De Linea Raffaelli-bruid is graag op haar mooist en houdt van de puurheid van de designs en een snit die haar pluspunten accentueert.

Dit jaar ondergaat de collectie een subtiele verjonging. De waarden van Linea Raffaelli staan daarin uiteraard wel nog steeds centraal: eenvoud, ethiek en esthetica. Elke vrouw zal zich als een godin voelen in een Linea Raffaelli-jurk.

Bruidsjurken die tot de verbeelding spreken

In de nieuwe collectie vinden we prachtige subtiele kleurschakeringen, een delicaat spel van texturen, de dualiteit tussen matte en glanzende stoffen en zorgvuldige afwerkingen die de jurk echt tot leven wekken. De jurken van de nieuwe collectie worden onderverdeeld in drie unieke stijlgroepen:

  • Bohemien: Jurken in twee delen uit het mooiste chiffon en het fijnste Franse kantwerk.
  • Geraffineerd traditioneel: Deze A-lijn prinsessenjurken zijn gemaakt uit zacht organza en prachtige tule. Subtiele accessoires en kanten appliqués maken de elegante jurken af.
  • Romantische blikvangers: Een vernieuwde versie van de traditionele jurken uit tafzijde, met subtiele glitterappliqués en zowel smalle als vloeiende silhouetten

Verrassende accessoires

Bruidsmode stopt uiteraard niet bij de jurk alleen. Linea Raffaelli heeft ook een gesofisticeerde collectie schoenen en handtassen die naadloos aansluiten bij de overige stukken. Kies een gedurfd accessoire bij een sobere jurk, of laat je extravagante jurk stralen met een subtiel accent.

De mooiste cocktailjurken

In LR SANTORINI & GOLD collectie vindt elke moderne vrouw haar gading. Deze collectie cocktailjurken ademt klasse en is ideaal voor glamoureuze en feestelijke gebeurtenissen. De Casual Chique collectie is er dan weer voor de modebewuste en professionele vrouw die prat gaat op kwaliteit en gemak.

Ook voor de kleinsten

Als laatste wordt er uiteraard ook aan de meisjes gedacht. De Linea Raffaelli Kids collectie is ideaal voor communies en andere speciale gelegenheden. Leuk, speels en met een tikkeltje sterallures.

Deel dit artikel