18 oktober 2018

De mooiste bruidsstijlen van 2019, nu in onze showrooms.

Het is zover! Alle nieuwe bruidscollecties zijn binnen in onze showrooms. We zijn dan ook al maanden hard aan ’t werk om de mooiste bruidsstijlen te verzamelen voor onze bruiden van 2019. En of dat gelukt is! Momenteel stralen er een heleboel prachtige trouwjurken in onze rekken, klaar om door jou gepast te worden.

In april lichtten we al een tipje van de sluier, in mei vertelden we je meer over onze nieuwste bruidsmerken, en nu laten we je de meest opvallende stijlen zien voor ’t nieuwe jaar. Één ding staat vast: in 2019 spat de ‘Girl Power’ er vanaf. We zien stoere looks, sexy details en super vrouwelijke vormen. De bruid in 2019 is nergens bang voor, en creëert zelf haar eigen perfecte dag. Go go go, ladies!

 

Stoere boho pantalon

Wil jij écht opvallen als bruid? Dat doe je met een broek. Dat is stoer, creëert een unieke look én is comfortabel. Een bruid met een stoere pantalon gaat bijna tegen de regels in. Ze heeft durf, en is niet bang om te tonen wat ze wilt.

Toch is ook deze stijl op en top romantisch. Denk aan strakke kanten tops, zachte patronen en lichte stoffen. Een fijn voordeel? Met een pantalon zie je net iets meer van je bruidsschoenen. Ideaal voor de bruid die wilt scoren met een uniek paar!

 

Nog meer boho bruidslooks

Sexy split

Hou jij het liever iets minder stoer, maar wél sexy? Dan is een hoge split wel iets voor jou. Zo’n split creëert bij eender welke bruidslook meteen de nodige dosis sensualiteit, zonder te veel prijs te geven.

Bovendien zie je dit mooie detail niet alleen terug bij moderne, sexy jurken, maar ook bij de meest romantische trouwjurken, de beach stijlen én de klassieke favorieten. Keuze in overvloed! Welke bruidsjurk is jouw favoriet?

 

Nog meer bruidslooks met split

Mooie mouwen

En waar de split een sexy look creëert, bedekken mooie mouwen net iets meer van je lichaam. Dat betekent niet dat deze bruidsjurken je lichaam niet mooi tonen. Integendeel! Lange mouwen zijn geliefder dan ooit. Geen wonder dat we er zoveel in onze showrooms hebben hangen.

De ene mouw is trouwens de andere niet. Elke mouw heeft z’n eigen specialiteit, en dat merk je ook in de collecties bij Linx Fashion. Middellang, bedekt met parels, volledig van kant, of net met een speels detail. Voor iedere mouw wat wils!

 

Nog meer bruidslooks met lange mouwen

Welke stijl is jouw favoriet? Misschien kun je niet kiezen. En misschien is dat niet eens nodig. In onze showrooms vind je namelijk meer dan genoeg keuze in alle stijlen die je maar kunt wensen.

Maak dus vandaag nog je pas-afspraak in een showroom in je buurt. Wil je zeker zijn dat de jurk die jij wilt passen aanwezig is? Dan laat je dat best weten in het bijhorende veld.

 

 

Deel dit artikel