22 augustus 2018

Mix & match naar hartenlust, met de nieuwste collectie van Jazz by Modeca

Met meer dan 70 jaar ervaring in de bruidsindustrie is Modeca zeker een speler om rekening mee te houden. Het merk begon als een klein winkeltje in Oldenzaal, Nederland. Al snel groeide Modeca uit van kantknopen en andere kleinigheden tot een gerenommeerd bruidsmerk met eigen unieke ontwerpen aangepast aan de noden van haar klanten. Dat bewijzen ze met nogmaals met de nieuwe Modeca Jazz Collectie, nu ook beschikbaar in onze showrooms in Aartselaar en Leuven.

Een magisch ontwerp

“Deze collectie komt langs als een magische doos met veel verschillende elementen die je met elkaar kunt combineren – het is net als muziek, zoals het creëren van je eigen ontwerp melodie. Het is net jazz, omdat jazz als muziekstijl wordt gekenmerkt door call- en responsvocalen, polyritmiek en improvisatie; al deze elementen worden ook gecombineerd in onze Jazz by Modeca-collectie …”

Aldus Dick van Zutphen, eigenaar van het bedrijf. Hij is duidelijk fan van de nieuwste collectie. En raad eens? Wij zijn het volledig met hem eens.

De trouwjurk van je dromen met de Jazz by Modeca Collectie

De Jazz collectie van Modeca is ideaal voor de millennial-bride, die zelf de controle in handen neemt. Wat deze collectie zo speciaal maakt, is het feit dat je als bruid je eigen stylist wordt. Hoe? De collectie bestaat uit heel wat verschillende boven- en onderstukken die met elkaar te combineren zijn. Zo kies je bijvoorbeeld voor een bovenstuk dat je heel de dag zult dragen met een lange rok tijdens de ceremonie en een kortere rok of broek tijdens het avondfeest.

Zo combineer je een bovenstuk met geborduurde bloemenprint enerzijds met een slanke lange rok , om anderzijds te kiezen voor een tule rok. Ideaal als je tijdens de ceremonie liever een elegante prinses look aanneemt en tijdens het avondfeest een ietwat strakkere outfit draagt.

Van lang naar kort in 1, 2, 3

Ook het bovenstuk is vervangbaar. Van korte naar lange mouwen, op enkele minuten. Ideaal voor als je tijdens de ceremonie net iets meer bedekt wilt zijn en ’s avonds dubbel zo klaar wilt zijn om helemaal uit je dak te gaan.

Mix & match je droomjurk

Het allerleukste aan de Jazz by Modeca-collectie? Elke bruid vindt wel een combinatie die perfect bij haar past. Verras je gasten door te wisselen van look en kies voor het comfort van afwisseling. Mix en matchen biedt alleen maar voordelen!

 

De Jazz by Modeca collectie pas je nu bij ons in de showrooms van Leuven en Aartselaar. Kom jij langs?

Deel dit artikel