22 oktober 2019

ROSA CLARÁ kleed Mery Perelló voor haar bruiloft met Rafa Nadal.

Wist je dat ROSA CLARÁ de bruidsjurk heeft ontworpen waarin Mery Perelló tegen Rafa Nadal “yes, I do” heeft gezegd?

De ceremonie vond vorig weekend plaats, zaterdag 19 oktober, in Pollença, Mallorca. Bovendien heeft de ontwerper ook de jurk gemaakt die Mery droeg tijdens de huwelijksreceptie.

Voor de ceremonie droeg Mery Perelló een prachtig haute couture ontwerp. Het kleed, met juweel-halslijn en lange mouwen, is gemaakt van prachtig Franse kant, geïnspireerd door de art-decostijl, met delicate patronen, bloemmotieven en micro-beading op de zorgvuldig met de hand geborduurde stof. De rok, gemaakt van zijde, is voorzien van een gewichtloze afneembare sleep. Mery vervolledigde haar bruidslook met een prachtig subtiele zijden tule-sluier.

Tijdens de huwelijksreceptie veranderde Mery in een elegante eigentijdse haute couture Rosa Clará jurk. Het ontwerp, gemaakt van Chantilly kant, met geschulpte bloemmotieven en transparante micro-beading op de zorgvuldig met de hand geborduurde stof. De subtiel verleidelijke halslijn gecombineerd met de uitgestrekte open rug brengt de krachtige sensuele vrouwelijkheid van de bruid op de voorgrond.

Mery Perelló was niet de enige die Rosa Clará vertrouwde voor zo’n speciale gelegenheid. María Pascual, moeder van de bruid; Ana María Parera, de moeder van Rafa en Maribel Nadal, de zus van de bruidegom, droegen verschillende ontwerpen van Rosa Clará Cocktail.

Deze collectie Rosa Clará Couture is beschikbaar in onze winkel, Linx Fashion Hasselt.

Kom jij ze ook ontdekken? Maak snel jouw pas-afspraak of spring binnen in onze winkel in Hasselt.

Tot binnenkort!

Deel dit artikel