21 augustus 2017

Strapless trouwen: voor nu en altijd

Deze kennen we allemaal! Als er één type jurk is dat elke bruid wel aantrekt, al is het maar om heel even te proberen, dan is het wel een strapless jurk. Waarom? Dit type bovenstuk heeft een tijdloos karakter. Kies jij voor strapless? Dan maak je altijd de juiste keuze.

Eenvoud siert

Deze trouwjurk van Novia D’Art blijft verbazen. In haar eenvoud schuilt een prachtig opvallende look. Haar simpliciteit siert deze typische ball gown jurk. Het kleinste detail maakt indruk, net omdat er zo weinig elementen zijn die er sterk uitspringen. De stof is hemels, en laat elke bruid stralen. Een fijne verrassing zijn de subtiele zakken aan de zijkant. Meer ruimte, en extra comfort!

Bohemian feest

Ook de niet-klassieke trouwjurken worden gesierd door een strapless bovenstuk. Een mooi voorbeeld daarvan is deze A-lijn jurk van Theia. Dit merk brengt je een iets meer nonchalante, maar altijd enorm stijlvolle look. Het lijfje is bedekt in kralen, en de lange soepele rok in Spaanse tule verlengt je benen. Hallo bohemian feels, hallo zwoele nacht! Deze jurk is perfect in de zomer, of voor de warme dagen in het begin van de herfst. Comfortabel dansen kun je in ieder geval altijd in deze jurk.

Gewaagd asymmetrisch

En voor degenen die het liever nog iets specialer hebben: deze trouwjurk van Linea Raffaelli is misschien wel de perfecte keuze. In dit kort uitgeschuind jurkje in Franse kant zet je jouw mooiste assets in de verf: je benen! Deze jurk is helemaal iets voor jou als je niet bang bant om je verleidelijke kant te laten zien. De overrok in zijde organza zorgt voor een speels gevoel. Zo val je pas écht op, en ben je vast de mooiste bruid van ‘t seizoen.

Zin om de topper van de top te passen? Kom langs in één van onze showrooms, of maak meteen je pas-afspraak.

Deel dit artikel