27 februari 2020

Trouwkostuums anno 2020, wat zijn de trends?

Als bride-to-be heb je waarschijnlijk je zoektocht achter je droomjurk reeds achter de rug. Maar ook je toekomstige echtgenoot moet er stralend uitzien op jullie grote dag. Wat zijn de trends in trouwkostuums anno 2019? Waar scoor je zeker mee aan het altaar, en waar loopt je bruid grandioos van weg? Ontdek het hier. 

Het driedelige trouwkostuum

Het driedelige trouwkostuum is terug! Dat bestaat uit een vest, broek en gilet onder je vest. Zo krijg je een volledig afgewerkte look.

Matching outfits met je getuigen? Je kunt je als bruidegom onderscheiden van je getuigen door middel van je gilet, ook zonder vest op de dansvloer.

Bold and Bright

De bruidegom mag zeker in de spotlight staan op zijn trouwdag! Wil je in 2019 wat modieus uit de hoek komen? Dan kies je voor een opvallende kleur of aparte print. Kom eens uit je comfortzone en kies eens voor paars, beige of bordeaux. Maar het vertrouwde blauw is natuurlijk ook nog steeds prima.

Prints en ruitjes

Dit jaar mag je wat betreft prints en ruitjes volledig je ding doen. Niet iedereen komt ermee weg, maar eens goed gestyled, geeft het je trouwkostuum die extra toets.
Wil je de print wat doseren? Kies dan voor een gillet met print in plaats van je volledige pak. Ook ruitjes zijn ietwat neutraler, voor zij die toch een uniekere uitstraling willen hebben.

Speel je liever op veilig? Doe dan eens gek met een print op je sokken. De ideale manier om je speelse kantje toch te laten spreken op je trouwdag.

Italian style

Met hun vurige temperamenten maken Italianen trouwkostuums die passie uitstralen. Italiaanse trouwkostuums zijn strak getailleerd met rechte of slank aflopende broek. Mooi in balans dus, waardoor de lichaamsvormen netjes naar voren komen. Zowel effen kleuren als print staan heel mooi met dit model. Het resultaat is onweerstaandbaar!

Deel dit artikel