12 februari 2019

Lagerfeld en Valentijn, the perfect match

Singles, beware, want Valentijn is weer in het land. De koppeltjes onder ons vieren hun eerste Valentijn nog met vlinders in hun buik, anderen zetten misschien naar jaarlijkse gewoonte de bloemetjes nog eens buiten. En dan heb je nog die ene groep die liefst zo ver mogelijk kruipt van het hele Valentijngebeuren. Wij hebben goed nieuws, want voor élk van deze groepen hebben wij het geknipte antwoord: Lagerfeld.

Casual chique op Valentijn

Heb je op 14 februari een afspraakje met je vlam, je lief of gewoon met je moeder, Lagerfeld zorgt ervoor dat je er goed uitziet. De collectie is gemaakt voor vrouwen die er graag stijlvol uitzien, ook in het dagelijkse leven.

Karl Lagerfeld voor dames

Sinds enkele maanden hebben we bij Linx Hasselt naast Lagerfeld voor mannen ook de damescollectie in onze rekken hangen. Een topcollectie van een topdesigner die casual is, maar toch pure luxe uitstraalt. Een collectie waar élke fashionista een stuk van in haar kast moet hebben hangen!

Ontdek de collectie bij Linx Hasselt

De Karl Lagerfeld damescollectie is enkel te verkrijgen bij Linx Hasselt. Kom eens langs, ontdek de openingsuren op de website.

Deel dit artikel