16 augustus 2018

Waarom wij verliefd zijn op de nieuwste bruidscollectie ‘Le Papillon’ by Modeca 2019

Nieuw in onze rekken vanaf dit jaar zijn de prachtige bruidsjurken van Le Papillon by Modeca. Wij moesten maar één snelle blik te werpen op deze unieke silhouetten om op slag verliefd te zijn. En ook voor alle brides to be is het vast en zeker liefde op ‘t eerste zicht. Wij geven je wat informatie over de nieuwste collectie, en vertellen je waarom wij zo van deze bruidsjurken houden.

Als een schilderij op de huid

Het Nederlandse bruidsmerk Modeca creëerde de meest unieke bruidsjurken voor ‘t nieuwe bruidsseizoen in 2019. De kernwoorden? Fris, artistiek en prachtig gedetailleerd. De jurken zien eruit als een fijn en delicaat schilderij op de huid van een bruid, maar voelen als een uitstraling van natuurlijke schoonheid

 

Essenza. Le Papillon by Modeca 2019

 

Voor de mysterieuze bruid

Le Papillon by Modeca 2019 werd duidelijk geïnspireerd door romantische verhalen met een spannende plot. De collectie is speciaal ontworpen voor jonge bruiden die wel van mysterieuze kantjes houden. En dat valt op, door het gebruik van lichte stoffen, diepe uitsnijdingen en fijne details. Deze collectie ademt vrijheid, en is een must om te passen voor elke bride to be.

 

Elena. Le Papillon by Modeca 2019

 

Ook een van deze unieke bruidsjurken passen? Ontdek alle jurken van Modeca 2019 op onze website, voeg ze toe in je pasmandje en maak meteen je pas-afspraak. De bruidsjurken van ‘Le Papillon’ pas je in onze showrooms in Aartselaar en Leuven.

 

Ontdek Modeca 2019

Deel dit artikel