26 juni 2017

Vertrouwde merken, nieuwe collecties: een sneak peek

Drukke tijden in bruidjesland! Heel wat bruidsmerken stellen hun nieuwe collecties voor tijdens verschillende Bridal Fashion Weeks. In Barcelona hebben we al heel wat nieuwe merken ontdekt die we opnemen in ons concept, maar natuurlijk kun je bij ons ook nog altijd terecht voor onze vertrouwde merken. Een paar daarvan gaven al een sneak peek in hun collecties voor 2018. Lees even mee!

Theia

Als we de nieuwe collectie van Theia in één woord zouden beschrijven: een pareltje. Letterlijk en figuurlijk, want bruidsjurken voor de lentecollectie in 2018 zijn geïnspireerd op parels. Jazeker, die mooie, glanzende bolletjes. Een speciale keuze? Nee hoor, als je erover nadenkt klinkt het net heel logisch.

De schoonheid van deze wereldberoemde bolletjes wordt vaak vergeten, maar parels zijn wel degelijk unieke creaties met heel wat mooie eigenschappen. En die kan je perfect combineren met de pracht en praal van een trouwjurk. Ze staan namelijk symbool voor levenskracht, puurheid en een evenwichtige balans. Iets wat veel bruidjes erg belangrijk vinden. Ook de kleuren en glans van de parels zien we terug in een aantal trouwjurken van de nieuwe collectie: subtiele tinten van blauw, roos en grijs, en een unieke afwerken met kristallen en, jawel, parels.

Theia 2018 is een collectie voor bruiden die op zoek zijn naar een klassiek silhouette, gepaard met fashion forward details. En die basis zien we terug in elke trouwjurk.

Villais

Villais brengt al jaren een breed aanbod aan jurken voor de moderne bruid, in verschillende stijlen. Klassiek en eenvoudig, tot een gedurfde avant garde afwerking. Ook met de nieuwe collectie in 2018 blijft Villais verrassen. Wat opvalt is de gewaagde combinatie van stoffen, van zacht satijn tot volumineus tule.

Over het algemeen zijn de silhouetten van Villais eenvoudig, maar toch vallen ze op door een unieke hals en de prachtig gedetailleerde afwerking. Zo zien we weer een aantal romantisch afgewerkte lijfjes met fijn borduurwerk. Een minimalistische stijl dus, maar altijd gedetailleerd en uniek, zodat je zeker kan zijn dat je straalt op die ene dag om nooit te vergeten.

Novia d'Art

2017 Is een speciaal jaar voor Novia d’Art, want het bedrijf viert dit jaar haar 50ste verjaardag in de trouwsector. Daarom zetten we dit merk graag nog eens extra in de kijker. We zijn al jaren exclusieve verdeler van Novia d’Art in België en zijn dan ook trots op elke collectie die dit familiebedrijf voorstelt.

Novia d’Art brengt keer op keer de meest stijlvolle collecties uit. Altijd met het ideale trouwfeest in het achterhoofd: magisch en authentiek. Altijd ontworpen met de beste kwaliteit en puurheid om de vrouwelijkheid van elke bruid te benadrukken.

In 2017 lag de nadruk al op een jong en fris silhouette, met een knipoog naar de dynamische en succesvolle bruid. Dit jaar trekt het merk die lijn door: Novia d’Art bruiden voelen zich op en top comfortabel en vrij in hun trouwjurk. De collectie van 2018 toont vrouwelijkheid, voor de sterke vrouw die duidelijk weet wat ze wil op de dag van haar dromen.

Linea Raffaelli

Ook het bekende Belgische merk Linea Raffaelli brengt binnenkort een nieuwe collectie uit voor 2018. En het lijkt erop dat ook deze reeks prachtige creaties weer een weerspiegeling zijn van wat we altijd mogen verwachten: stuk voor stuk unieke trouwjurken van topkwaliteit, waarbij comfort centraal staat. Wij zijn echt héél benieuwd naar deze spannende collectie.

Hoezo, spannend? Linea Raffaelli doet er alles aan om onze nieuwsgierigheid op te wekken, want naast een teasend filmpje lost het merk niets over de nieuwe collectie. Sneaky, maar effectief, want we kunnen niet wachten om elke bruidsjurk te zien! In het filmpje kunnen we al enkele opvallende creaties spotten die helemaal passen bij de stijl die we gewend zijn.  

Drie kernwoorden komen naar voren: sexy, innovatief en creatief. En of we dat terugzien in de getoonde trouwjurken! Elk silhouette benadrukt je vrouwelijke vormen op een aparte manier.

  • Sexy: Lange witte jurken met fijne patronen en een subtiele sexy tint, tonen een blote rug, maar houden je armen bedekt voor een mooi contrast.
  • Innovatief: Een ongeziene asymmetrische rok met glanzende finish, in combinatie met een eenvoudige top. We voelen een trend opkomen!
  • Creatief: Een halflange rok met veel tule en een hele hoop volume staan dan weer in contrast met een strakke en speelse off-shoulder top.

Het is officieel: wij zijn verliefd en kunnen niet wachten om al deze nieuwe collecties voor jullie uit te stallen in onze showrooms. Je komt toch ook passen?

Deel dit artikel