4 maart 2017

Ontdek nu onze Luxury Outlet

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje, maar beschikt u over een iets beperkter budget? Bent u op zoek naar een kwalitatieve cocktailjurk tegen een lagere prijs? Of lijkt de zoektocht naar een betaalbaar herenkostuum, communiejurkje of kleedje voor een bruidskindje eindeloos? Dan hebben wij fantastisch nieuws, want Linx opende een outlet store in Genk.

 

Stralen aan outletprijzen

Wij zijn erin geslaagd om de unieke kwaliteit en de uitstekende service die u gewend bent te combineren met de beste prijs die u zult vinden. Zo kunnen we ook toekomstige bruidjes met een kleiner budget voorzien van een adembenemende trouwjurk. En alsof dat niet genoeg is, gingen we ook op zoek naar een breed scala aan exclusieve schoenen, luxueuze handtassen en stralende juwelen aan échte outletprijzen.

Kom Linx Luxury Outlet ontdekken

Ben je even opgewonden over dit nieuws als ons? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie over  een kleine week allemaal te ontvangen. Spring vanaf 10 maart 2016 eens binnen in de Linx Luxury Outlet Store in Genk, en kom genieten van de meest modieuze en tijdloze stukken uit vorige collecties.

Wacht dus niet tot de solden om je te kleden in luxe, maar kom betaalbare luxe ontdekken in onze luxury outlet store. Op deze pagina vind je alvast alle praktische informatie terug. Tot snel!

Liever de nieuwste collectie?

Ben je eerder op zoek naar de nieuwste collecties? Bekijk onze volledige collectie!

Deel dit artikel