10 september 2017

Zo draag je een blauw kostuum

Dé kleur van het moment voor je kostuum? Dat is blauw. Licht, donker, diep of subtiel: blauw is overal! Toch blijft het niet makkelijk om zo’n blauw kostuum af te stemmen op de gelegenheid. Daarom geven wij je graag een overzicht van wanneer én hoe je deze kleur het best draagt.

Op een modern of casual event

Ben je te gast op een trouwfeest, een verlovingsfeest, of een ander belangrijk evenement? Dan is een blauw kostuum altijd een goed idee. Afhankelijk van de dresscode kies je voor een chique of casual look. Zo kun je je blauw kostuum combineren met een mooie strik en bretellen, of kies je voor een klassieke pochette. Dit kostuum van Torre Marley is een ideaal voorbeeld.

Op je eigen trouwdag

Ook op je eigen trouwdag is een blauw kostuum de perfecte keuze. Voor deze gelegenheid kies je best voor een iets opvallender stuk, of voor een unieke afwerking met speciale details. Zo is het voor iedereen duidelijk dat jij de bruidegom bent die vanavond met zijn bruid mee naar huis gaat. Inspiratie nodig? Die vind je bij Archetipo Couture.

Op je werk

Vereist je job een zakelijke look, of kom je regelmatig met klanten in contact? Ook dan is een blauw kostuum zeker mogelijk. In dat geval kies je waarschijnlijk voor een donker exemplaar, met een moderne look. Lagerfeld heeft de mooiste kostuums voor elke zakelijke aangelegenheid.

En zo draag je één kleur op heel wat verschillende gelegenheden, in een variatie aan stijlen. Ben jij ook op zoek naar een blauw kostuum? Kom zeker eens langs in een van onze showrooms. 

 

 

Deel dit artikel