20 november 2018

De mooiste Bruidsjurken met Rugdecolleté voor 2019

Tegenwoordig wilt iedereen een Bruidsjurk met Rugdecolleté. Ik neem het de bruidjes niet kwalijk, want het super vrouwelijk! Gelukkig hebben we bij Linx Fashion keuze genoeg in jurken met open rug. Nu alle brides-to-be hun bruidsjurk uitzoeken voor volgend jaar, zetten we de mooiste Bruidsjurken met Rugdecolleté even op een rij.

Een meer bescheiden open rug

Bruiden die wel wat van hun rug willen laten zien, maar liever niet gaan voor een diepe, onbedekte rug zijn gebaat bij onderstaande modellen. Je kan kiezen voor een rug die deels bedekt wordt met kanten bloemen, of waarvan er geborduurde accenten zijn langs de zijkanten voor een minder bloot effect.

 

Enkele bruidsjurken in deze stijl (foto):

Valonia by Luna Novias , Verdun by Luna Novias , Set 17 van Linea Raffaelli, Set 21 van Linea Raffaelli, Feroz by Adriana Alier, Febrero by Adriana Alier

 

Lees ook: Een bruidscollectie vol liefde: Linea Raffaelli 2019

 

Een halfopen rugdecolleté

Ook heel mooi zijn deze bruidsjurken met halfopen rug. Langs de voorkant schept dit model de illusie dat je rug bedekt is, het zorgt dus voor een mooie verrassing. Dit is een goeie oplossing voor bruiden met een grotere boezem, aangezien deze jurken toch wat meer steun bieden.

 

Enkele bruidsjurken in deze stijl (oa. vanop de foto):

Set 34 by Linea Raffaelli, Reims by Herve Paris, 882 by Demetrios, 871 by Demetrios, 7960 by Cosmobella , Garbi by Aire Barcelona & Beach, Calais by Herve Paris

De open V-rug

De klassieke V-rug geeft een heel vrouwelijk en sexy gevoel. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos en is er in elke stijl wel een bruidsjurk die de V-rug hanteert. Voor de bruiden die willen gaan voor een diep uitgesneden rugdecolleté dat niets aan de verbeelding over laat.

 

Enkele bruidsjurken in deze stijl (foto):

Reims by Herve Paris, 813 by Demetrios, 882 by Demetrios, Valcan by Luna Novias , 7944 by Cosmobella , Gazela by Aire Barcelona & Beach

De U-rug

Vrouwen die niet van de V-rug houden maar wel een diep uitgesneden rug wensen kunnen ook altijd kiezen voor de open U-rug. In plaats van in een punt eindigt deze jurk in een brede onderrug.

 

Enkele bruidsjurken in deze stijl (foto):

Valet by Luna Novias, Marseille by Herve Paris

 

Lees ook: Accessoires voor bij je trouwoutfit? Ontdek het aanbod van Linx!

De volledig open rug

Ben je bij de bovenstaande rugdecolleté’s nog niet tevreden en mag je rug nog dieper en breder zijn uitgesneden? Ook daarvoor hebben we enkele jurken. Deze modellen tonen eigenlijk de volledige rug, maar versieren de zijkanten met een mooi stukje kant.

 

Enkele bruidsjurken in deze stijl (foto):

855 by Demetrios 7952 by Cosmobella, Venecia by Luna Novias, DR277T by Destination Romance, Ramatuelle by Herve Paris, Val by Luna Novias 

Er zijn dus heel wat mogelijkheden als je een bruidsjurk zoekt met rugdecolleté! In onze showrooms hebben we nog vele andere modellen in elke stijl. Maak gerust een pas-afspraak en vindt de jurk die bij je past. Tot snel in één van onze showrooms!

Deel dit artikel