Wanneer kom jij best je Feestjurk kiezen?

De eerste modellen van de nieuwe collectie zijn elk jaar klaar vanaf december en compleet klaar in februari. Zodra een jurk aanwezig is komt deze op onze site, maar wacht uiteraard niet te lang om je keuze te komen maken, want voor sommige modellen kan het zijn dat ze sneller op geraken. We hebben ook een collectie waar je volledige op maat je jurk of broekpak kan laten maken in stof en kleur van je wens. Maar wees voor je order hiervoor zeker op tijd. Best is minimaal 4 à 5 maanden voor het feest deze te komen kiezen.

Er is niet zo iets als een winter en zomer collectie voor feestcollectie. Voor vroege feesten zorgen we echter ook al in het najaar vanaf september voor een collectie.

Feesten doe je immers voor 95 % binnen, dus ook als je in de winter een feest hebt is dit niet om warme kleding aan te trekken. Er zijn wel mooie accessoires of details die bepaalde jurken een winters cachet geven.

Praktische zaken

Heb je een feest in de maanden juli, augustus of september dan moet je rekening houden met de verlofperiode. Je jurk moet dan aanpas klaar zijn begin april/mei en je aankoop ook eerder. Denk eraan dat je partner normalerwijze pas zijn kostuum komt kiezen na dat jij je jurk hebt gekozen. Hoe korter jij je timing zet hoe meer hij onder druk komt met zijn planning.

Voor dames die zwanger zijn of wensen te worden, is er een speciale procedure. Vraag ernaar bij je pasbeurt.

Wil je nog graag wat kilo’s kwijt geraken tegen het feest, dan moet je niet wachten tot je deze kwijt bent. Meestal ben je dan te laat om ofwel nog wat te vinden in je maat, of om het tijdig te laten maken.

"Omdat onze klanten uiteraard voor een feest geen casual jurken wensen of jurken die in elke boetiek te koop zijn, zal u bij LINX FASHION alleen nog jurken en collecties vinden die exclusief zijn."

Op maat

Komt op tijd langs, wij meten je op en bepalen samen welke maat je wil nemen of bestellen in functie van je geplande gewichtsverlies . Bij de laatste retouches worden de jurken dan nog aangepast aan je finale lichaamsverhoudingen. Volg best onze adviezen, ook bij het bepalen van het model als je een iets zwaardere lichaamsmaat hebt.

Wil je de persoonlijke aanpassingen door onze naaisters laten doen weet dan dat dit tijdig moet gebeuren en dat uiteraard deze kosten extra worden aangerekend. Heeft u zelf een eigen naaister die voor je de retouches kan uitvoeren dan mag je hiervoor natuurlijk ook kiezen.

Onze showrooms