Prijsinformatie

Bruid, heren en cocktail

Uit respect voor klanten en hun keuze geven we geen prijzen vrij via prijslijsten, de website, e-mails etc. Wij hopen dat je hiervoor begrip hebt. Het is nu eenmaal door vele bruidjes , hun familie en hun gasten, geapprecieerd dat niemand weet wat hun jurk precies kost. Hieronder vindt u bijkomende info om je een idee te geven van de prijzen van de diverse collecties.

Onze prijzen voor een bruidsjurk

Bruidsjurken liggen gemiddeld tussen +- 1500  à 2500 euro. Heb je een beperkter budget dan zijn er ook jurken rond 1200 euro à 1.400 euro. De exclusieve jurken liggen rond +- 3000 en de couture modellen tot 6000 euro. Prijzen van de modellen kunnen ook licht verschillend zijn door de gekozen stof.

Wat bepaalt de prijs van een jurk:

  •     De gekozen stofkwaliteit
  •     Of het model veel of weinig stof verbruikt (sommige modellen gebruiken 3-maal zoveel stof dan een ander model)
  •     Of er veel details in verwerkt zijn (bloemen, kant, etc)

Is uw budget lager dan 1.000€ dan hebben we voor u een uitgebreide collectie in onze Outlet. Je kan daar de resterende modellen uit onze vorige collecties vinden aan kortingen tot 50%

"Exclusieve jurken en kostuums voor elk budget!"

Onze prijzen voor een herenkostuum

Voor een kostuum uit de collectie Couture: gemiddeld 1500 euro (totaal outfit: kostuum uit de mooiste Couture stoffen, met zijden hemd, gilet, das en pochet vanaf 2300 euro).  Voor een kostuum uit de collectie Business Line: gemiddeld 500 à 650 euro (totaal outfit: kostuum met gewoon hemd en das +- 900 euro)

Wat bepaalt de finale prijs van een kostuum:

  •     De gekozen stofkwaliteit, de modellen uit de Couture collectie zijn natuurlijk gemaakt uit de mooiste stoffen met onevenaarbare uitstraling.
  •     Of er maatverschillen zijn tussen vest en broek, langere mouwen of andere speciale aanpassingen.

Onze prijzen voor de cocktail- en feestjurken

  • Voor een jurk: gemiddeld +- 450 à 600 euro (maar er zijn ook al jurken (eenvoudige bruidsmeisjes jurken) rond +- 300 euro maar ook van +- 900 euro)
  • Voor een jurk-vest combinatie: gemiddeld +- 700 à 950 euro

Wij helpen u graag verder in onze grote winkel te Hasselt om de perfecte outfit te vinden. We hebben een zeer ruime keuze in verschillende stijlen en maten.

Onze showrooms