8 mei 2017

Deze highlights neemt Linx Fashion mee naar volgend seizoen

De place to be voor bridal fashion in april: Barcelona. Wij gingen dan ook graag op pad met een belangrijk doel: up to date blijven met de nieuwste trends, en de mooiste trouwjurken ontdekken voor onze eigen showrooms. En of onze trip succesvol was! We zagen heel wat prachtige collecties passeren, en kozen er enkelen uit die perfect passen bij Linx Fashion.

Randy Fenoli: Say ‘yes’ tegen zijn dress

Er is één collectie die wel écht is opgevallen in Barcelona. Dat is de eerste collectie van Randy Fenoli. Randy wie? Jawel hoor, dé Randy van ‘Say Yes to the dress’ bij Kleinfeld Bridal. De bekendste consulent in bruidsmode ter wereld ontwierp zijn eigen unieke bruidscollectie. Iedereen is verliefd op zijn creaties. Je kan natuurlijk ook niet anders, want we houden allemaal van Randy, toch?

Als er iemand een expert genoemd mag worden is hij het wel, want hij is al jaren actief in de wereld van bruidsmode. Een fijn weetje: hij maakte zijn eerste jurken toen hij nog maar 9 jaar oud was! Sindsdien is hij alomtegenwoordig in de wereld van fashion en entertainment. Altijd vriendelijk en kalm, geeft hij al jaren de beste tips aan elke bruid. Daarom is zijn eigen bridal collectie de hemel op aarde. Hij legde zijn hart en ziel in 25 unieke trouwjurken die gekenmerkt worden door lichte laagjes, luxueuze versiering en subtiele parels. Hij is dan ook enorm trots op zijn creaties.

“Mijn diepe connectie met bruiden is een belangrijke inspiratiebron voor elk stuk in mijn eerste collectie. Ik ben dan ook vereerd dat ik deel uit kan maken van de zelfzekerheid van een vrouw.” Randy maakt die verbinding nog sterker met deze collectie, want binnenkort kan je zijn creaties dragen op de mooiste dag van je leven. “Een trouwjurk is het belangrijkste kledingstuk dat een vrouw ooit zal dragen in haar leven. Iets creëren waar ze van houdt is voor mij het meest bevredigende gevoel.”

Wij hebben al kunnen genieten van zijn collectie in Barcelona, maar binnenkort kun je zijn glamoureuze creaties ook bij ons in de showrooms bewonderen. En passen natuurlijk! Wie weet zeg jij dan binnenkort ‘yes’ tegen een van zijn trouwjurken.

Cabotine Unique: Een eigen mindset

Cabotine is voor Linx Fashion geen vreemde meer, want we bieden al verschillende jaren hun stijlvolle collecties aan. Ook voor 2018 komen ze weer met een sprekende collectie die onze oogjes doet blinken. Wij konden de unieke stijl van de gelijkgenaamde ‘Unique’ collectie al bewonderen in Barcelona, maar vanaf september 2017 vind je de trouwjurken ook in onze showrooms. Benieuwd? We lichten al een tipje van de sluier op.

Unique beantwoordt als collectie niet meteen aan een bepaalde trend, maar wél aan een manier van leven, een mindset. Cabotine richt haar nieuwe collectie namelijk naar een specifiek type bruid. Naar vrouwen met veel stijl, het stedelijk type, die met beide voeten op de grond staan en heel bewust leven in de realiteit van nu. Anderzijds gaan ze wel op zoek naar een vleugje romantiek en speciale details. Cabotine spreekt dus unieke vrouwen aan. Vandaar ook de naam.

Hoe vertaalt zich dat in deze nieuwe collectie voor 2018? Cabotine vertrekt vanuit haar klassieke vormen, maar herontwerpt ze naar nieuwe sublieme silhouetten met lange rokken. De bestaande designs krijgen dus een soort update waarin subtiele details centraal staan. Natuurlijk kun je dezelfde kwaliteitsvolle materialen en afwerking verwachten, want stoffen als jacquard, cloqué, wit zijde, crêpe en tulle blijven de basis voor Cabotines jurken. Daarnaast hebben we ook veel blote schouders en sensuele ruggen gezien. En een geborduurde afwerking om u tegen te zeggen, met zilverdraad, kristal en kant.

Rosa Clara 2018: Dromen in realiteit

Een collectie die voor Linx wel als nieuwkomer binnenkomt in 2018 is Rosa Clara. We ontdekten deze oogverblindende trouwjurken in Barcelona en zijn sindsdien helemaal verliefd. Hoe kan het ook anders! De nieuwe bruidscollectie van Rosa Clara is een combinatie tussen droom en realiteit. Binnenkort kun je bij Linx na je schoonheidsslaapje dus gewoon verder dromen, want deze collectie is vanaf 2018 beschikbaar in onze showroom in Hasselt. Sweet dreams!

Rosa Clara haalt inspiratie van een eenvoudige maar toch gecompliceerde bron: de schoonheid van de vrouw. En dat zie je duidelijk aan alle trouwjurken uit de collectie. Doorzichtige stoffen, romantische details en uitdagende designs vormen de basis van de nieuwe bruidsmode bij Rosa Clara. De silhouetten accentueren je vrouwelijke vormen op de best mogelijke manier. De prominente neklijn geeft je een sensuele uitstraling, zonder elegantie te verliezen. Het slankt je figuur af en verlengt je nek en torso.

Chantilly (frans kant) is daarbij de ster van de show, maar ook de andere premium stoffen die typisch zijn voor Rosa Clara zie je terug in de bruidsjurken voor volgend jaar. Denk aan tulle en crêpe, maar ook Italiaanse plumetis, georgette en handgeplooide muslin. Zo wordt de delicate uitstraling doorgetrokken in de hele collectie: in vloeiende rokken, maar ook in prachtige lingerie lijfjes die aanvoelen als een tweede huid.

De afwerking is in ieder geval hemels! De subtiele textuur, met de hand geborduurde applicaties en prachtige kristallen en edelstenen voor een gesofisticeerd effect. Als dit is hoe een droom eruit ziet, dan ga je elke avond wel een uurtje vroeger slapen, toch? Maar goed, als je nog even kan wachten kun je de hele collectie gewoon bij ons komen ontdekken! En dan kun je past echt beginnen dromen over jouw grote dag.

Morilee New York: Persoonlijke glamour

Last but not least zagen we ook een prachtige collectie schitteren van Morilee door Madeline Gardner. Nieuw voor Linx, maar niet voor Madeline, want zij heeft al jaren ervaring in bruidsmode. En dat zie je duidelijk aan haar prachtige ontwerpen. Ons hart heeft ze al gestolen!

De Morilee New York collectie bestaat uit stuk voor stuk moderne en trendy designs voor bruiden met stijl. Haar inspiratie haalde ze uit de hoofdstad van de glamour: New York. Ultra gesofisticeerd, maar oh zo glamoureus. Je ziet dan ook duidelijk de invloeden van New York City. Een unieke stijl, met héél veel aandacht voor detail. De trouwjurken zijn namelijk op maat gemaakt met materialen van superieure kwaliteit en een voorzichtige afwerking. In de collectie vind je een brede selectie aan vormen en stijlen, zodat elke bruid vindt waar ze naar op zoek is.

Die perfecte trouwjurk is dan ook altijd een reflectie van je eigen stijl en persoonlijkheid. Daarom legt Madeline altijd de nadruk op details. Zo biedt ze unieke keuzes die stuk voor stuk van elkaar verschillen, voor elk type bruid. De kwaliteit, pasvorm en het gevoel zijn een belangrijke basis van elke goede trouwjurk, maar de details maken van ‘een jurk’ pas echt ‘jouw jurk’. Een reflectie van jouw persoonlijkheid. Neem daarbij alle belangrijke trends van het aankomend seizoen en voila: jouw perfecte trouwjurk.

De New York collectie loopt volledig in dezelfde lijn, met dezelfde kwaliteit en dezelfde prachtige details als altijd. Zo kan elke bruid stralen op haar perfecte dag. Ook jij kan binnenkort schitteren in één van haar elegante ontwerpen. Kom deze collectie binnenkort ontdekken, en steel het hart van je geliefde nog eens helemaal opnieuw.

We hopen dat je even opgewonden bent als ons over deze prachtige nieuwe collecties voor 2018. In september komen de eerste trouwjurken binnen (waaronder natuurlijk ook de gekende bruidscollecties zoals die van Theia, Novia D’Art, Fara Sposa, Villais & Linea Raffaelli). Nog even geduld dus voor je ze kunt passen in onze showrooms. Het is het wachten waard, beloofd. In tussentijd droom je gewoon nog even verder.

Deel dit artikel