4 april 2017

Trend alert voor prachtige bruiden: hoog gesloten halslijn

Aan alle toekomstige bruidjes: opgelet! Wij spotten een trend in al onze collecties. Eentje, die je zeker niet mag missen: de hoge halslijn. Romantisch, bohemian of klassiek, overal komt deze look terug,  en dat is geen toeval, want het maakt je jurk nog eleganter én sexy op hetzelfde moment. En geef toe, dat is toch wat elke bruid wil?

Fara Sposa

Met haar open rug en kanten details is deze bruidsjurk op en top romantisch. Het A-lijn silhouette heeft een sweetheart lijfje, afgewerkt met kant, en loopt uit in een comfortabele chiffon rok. De mooi gedetailleerde hoge halslijn met kant is net wat deze jurk nodig heeft voor een uniek gevoel.

Cala by Villais

De Pireo trouwjurk in mousseline van Cala by Villais is nog een prachtig exemplaar met iets meer sexyness. De lange jurk heeft een hoge split en half open rug. De hoge transparante neklijn zorgt daarbij voor een mooi contrast. De lage taille eindigt in een luchtige rok met lange sleep.

Linea Raffaelli

Deze crêpe jurk met recht model heeft een gouden zijde satijn corsage, bezet met Calai kant. Dit vormt de prachtige hoge halslijn, die de echte eyecatcher vormt van deze trouwjurk. De slanke vorm en soepele rok zetten je figuur in de verf, maar is tegelijk heerlijk comfortabel. Door het unieke silhouet past deze Linea Raffaelli bij bijna elk lichaamstype.

Novia d'Art

Één woord voor deze Antonella trouwjurk van Novia D’Art: elegantie. Deze mikado jurk met afneembare sleep is klassiek, maar straalt couture uit. Een unieke afwerking aan de open rug maakt dit simpel design echt speciaal. De hoge halslijn is hier onmisbaar.

Deel dit artikel